Onnistumisia
joista voimme
olla ylpeitä

ADA Software on toteuttanut käytännössä toimivaksi todettuja ratkaisuja useilla eri toimialoilla operoiville asiakkailleen.

Leafhill

HAASTE

Operatiivisten logistiikkapalvelutoimintojen digitalisointi. Tavoitteena suoraviivaistaa ja automatisoida logistiikkapalveluprosesseja.

RATKAISU

Leafhill 247 -verkkopalvelu. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa keskityttiin ydinprosessien toteuttamiseen. Myöhemmissä vaiheissa pääpaino on tukiprosessien automatisoinnissa ja älykkäissä ulkoisissa informaationvaihtoprosesseissa.

TULOKSET

Tavoitteena on lyhentää nykyiset noin 30 minuutin mittaiset prosessit 5-15 minuuttiin tai jopa täyteen automaatioon asti prosessista riippuen.

Sked

HAASTE

Maanviljelijöiden välisen jakamistalouden markkinapaikan luominen. Tavoitteena maatalouspalveluiden helppo osto ja myynti maanviljelijöiden kesken.

RATKAISU

Sked-sovellus iOS- ja Android-alustoille. Ensimmäisessä vaiheessa loimme toimivat mobiilisovellukset, joissa käyttäjien palveluita voisi listata ja ostaa. Jatkossa keskitymme parantamaan käyttäjäkokemusta, toteuttamaan älykkäät osto- ja myyntisuositukset ja luomaan verkkopohjaisen version sovelluksesta.

TULOKSET

Skedin mahdollistamat palvelut tuovat maanviljelijöille alhaisempia kustannuksia, kasvanutta viljely- ja käsittelykapasiteettia sekä uusia tulovirtoja.

 

  

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi, niin kuulet meistä pian!