Sopisitko sinä
joukkoomme?

Haluaisitko vahvistaa ADA:n tiivistä tiimiä omalla koodiosaamisellasi? Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia, joten lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@adadrive.fi.

ADA Software työllistää tällä hetkellä noin 20 alansa huippuammattilaista. Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia DevOps- ja Web-kehittäjiä kasvamaan fullstack-osaajiksi. Ei ole merkitystä, oletko painottunut taustaltasi front- tai back end -puoleen, tärkeintä on aito halu kehittyä alan parhaimmistoon.

Haussa: DevOps-kehittäjä

DevOps-kehittäjänä vastaat osana kehitystiimiä muun muassa infrastruktuurin pystyttämisestä, sen automatisoinnista ja projektin etenemisestä aikataulussa.

Palveluiden kehityksessä noudatamme ”infrastructure as code” -periaatteita. Sovelluksen ohjelmakoodin
lisäksi teemme myös infrastruktuurin konfiguraatiot käyttäen siihen soveltuvia tuotteita kuten Terraformia ja Ansiblea. Infrastruktuurin automatisoinnit ja konfiguroinnit toteutamme niin pilvipalveluntarjoajien järjestelmissä (AWS, Microsoft Azure) kuin asiakkaiden omissa palvelinympäristöissäkin.

Haussa: Web-kehittäjä

Web-kehittäjänä työtehtäväsi sisältävät pääosin verkkopalveluiden, mutta halutessasi myös mobiilipalvelujen kehitystä ja ylläpitoa. Osaamisen karttuessa tulet myös toimimaan asiakkaan tiloissa erilaisissa projekteissa. Tehtävässä pääset mukaan asiantuntevaan tiimiin ja työskentelemään noudattaen ketteriä kehitysmenetelmiä. Työnkuvasi muokkautuu aiemman kokemuksesi perusteella ja osaamisen kehittyessä tavoitteena on kasvaa fullstack-rooliin.

Avainsanat: Angular, React, TypeScript, NodeJS, Java, Spring Boot, JPA, QueryDSL, PostgreSQL, NoSQL, NativeScript, Liquibase, Angular Material, Twitter Bootstrap

Tarjoamme sinulle rennon ja mielekkään työilmapiirin ja työyhteisön, jossa viihtyy myös pingispöydän ja yhteisten aamiaisten äärellä.